Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Αυτή είναι η πρώτη σε όλη την Ελλάδα. Συγκέντρωσε 19.870 μόρια! Ιστορίες αξεπέραστων αριστούχων.

Το γελαστό κορίτσι της φωτογραφίας που βλέπετε, κατάφερε να ξεπεράσει όλους τους υπόλοιπους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων του 2014 και να συγκεντρώσει τα περισσότερα μόρια.

Η Νεφέλη Αγγελοπούλου μετά από πολύ κόπο και συστηματικό διάβασμα, έφτασε στη κορυφή συγκεντρώνοντας (κρατηθείτε)… 19.870 μόρια!

Η 18χρονη, η οποία φοιτούσε στο 7ο Λύκειο Αθηνών και παρακολουθούσε μαθήματα στο φροντιστήριο «Σπουδή», κατάφερε όχι μόνο να περάσει στη σχολή της επιλογής της, αλλά να είναι και η πρώτη των πρώτων.
Πάντως, έκπληξη προκάλεσε σε όλους η επιλογή της σχολής που δήλωσε, μιας και ενώ όλοι περιμέναν ότι θα δήλωνε την Νομική σχολή Αθηνών, η Νεφέλη από τον Σεπτέμβριο θα είναι φοιτήτρια στο τμήμα της Ψυχολογίας.
Η νεαρή κοπέλα με το που ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της χώρας, και είδε ότι το όνειρο της τελικά έγινε πραγματικότητα, μπήκε στο καράβι και πήγε στα Κουφονήσια για διακοπές ώστε να ξεκουραστεί και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές.


star


 «Στο σχολείο κάναμε καλή προετοιμασία, με αποτέλεσμα να μη χρειαστεί να κάνω φροντιστήριο» - «Στη ζωή μου έκανα μόνο φροντιστήριο ξένων γλωσσών», λέει ο Γιώργος Βαμβακάς Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων έβαλε χθες, Πέμπτη, η ανακοίνωση των βάσεων.

Mε 19.784 μόρια ο Γιώργος Βαμβακάς εισάγεται στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ, και η δήλωσή του στην «Καθημερινή» πραγματικά εντυπωσιάζει. Ο νεαρός Γιώργος είπε πως «στο σχολείο κάναμε καλή προετοιμασία, με αποτέλεσμα να μη χρειαστεί να κάνω φροντιστήριο». «Στη ζωή μου έκανα μόνο φροντιστήριο ξένων γλωσσών», συνέχισε ο Γιώργος.

Όσο για την προοπτική μετανάστευσης για σπουδές στο εξωτερικό, ο Γιώργος είναι θετικός. «Ελπίζω, όμως, να μη μείνω εκεί για πάντα. Η χώρα πρέπει να δημιουργήσει τις ευκαιρίες επιστροφής της σημερινής γενιάς, που έχει στο μυαλό της τη μετανάστευση».

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας