Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Μusic School: Ποιοι επώνυμοι θα "παρελάσουν" στο νέο σόου του MEGA;

 Άλλο ένα megalo σόου "ψήνεται" για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν στο κανάλι της Μεσογείων και τα οι ετοιμασίες αλλά και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει! Με την σκυτάλη της παρουσίασης στην  εκρηκτική Ντορέττα Παπαδημητρίου οι υπεύθυνοι  του μεγάλου καναλιού ποντάρουν σε ένα νέο φρέσκο ξενόφερτο όμως project για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών.



Σύμφωνα με πληροφορίες του ZappIT, όπως αναφέρει η Παυλίνα Ντάσιου ανάμεσα στα ονόματα που θα παρελάσουν στο Music School είναι ο Κώστας Βουτσάς, η Βανέσα Αδαμοπούλου, ο Αργύρης Αγγέλου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, η Εύη Δρούτσα, η Μαριάννα Τόλη, ο Άκης Δείξιμος και πολλοί άλλοι.


 Όσοι έχουν παρακολουθήσει τα γυρίσματα του σόου από κοντά έχουν ενθουσιαστεί τόσο από τους κριτές και την παρουσιάστρια, όσο και από την επιλογή των 16 παιδιών που θα διαγωνιστούν, αφού το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό.

 Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει η Demy, που παρά το νεαρό της ηλικίας της, είναι πολύ τρυφερή με τα παιδιά και τα σχόλια της προς αυτά είναι πολύ εύστοχα, ενώ και η Ντορέτα Παπαδημητρίου έχει κερδίσει την πολύ θετική κριτική των υπευθύνων του καναλιού, που βλέπουν την απόφαση τους να δώσουν σε αυτήν, τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας του σόου να δικαιώνεται.

zappit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας