Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Έρχεται το Voice Kids - Ποια θα είναι η παρουσιάστρια;


Η μεγάλη επιτυχία που σημειώνει φέτος το The Voice φαίνεται πως... άνοιξε την όρεξη στους υπεύθυνους του ΑΝΤ1, που αποφάσισαν να φέρουν στην ελληνική τηλεόραση και την παιδική εκδοχή του τάλεντ σόου.
Πρόκειται για το The Voice Kids, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 8 έως 14 ετών, ενώ διατηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά στοιχεία του κανονικού The Voice, όπως τα blind auditions και τα battles. Το γεγονός ότι και στην ενήλικη εκδοχή του τραγουδιστικού σόου αναδείχθηκαν φωνές ηλικίας 16 ετών όπως είναι η Αρετή Κοσμίδου και ο Γιούρι Μελίκοβ θεωρείται ενδεικτικό πως υπάρχει «κοίτασμα χρυσού» και στις μικρότερες ηλικίες. Το φορμάτ του παιδικού The Voice έχει ήδη πουληθεί σε 22 χώρες, μεταξύ των οποίων η Γερμανία, η Γαλλία και η Ισπανία. Οι λιλιπούτειοι τραγουδιστές ήδη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο εν λόγω τάλεντ σόου. 

Η παρουσιάστρια του "The Voice Kids"

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το νέο Show του ΑΝΤ1 THE VOICE KIDS GR και ήδη ο ΑΝΤ1 αρχίζει σιγά σιγά τις πρώτες σκέψεις για την παρουσίαση του Show. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν το TVNEA μια από τις πιο επικρατέστερες σκέψεις για την παρουσίαση αυτού του Show είναι η Φαιη Σκορδά...
Άλλωστε ο ΑΝΤ1 πιστεύει πολύ τόσο στον Γιώργο Λιάγκα όσο και στην Φαιη για αυτό και δεν θέλουν να τους έχουν μόνο στο πρωινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας