Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεκαεπτάχρονος από την Έδεσσα χρειάζεται επειγόντως αιμοπετάλια

δεκαεπτάχρονος αθλητής του Α.Σ Πανεδεσσαικός Τράπκος Δημήτριος από την Έδεσσα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Παπανικολάου και έχει ανάγκη από αιμοπετάλια.

 
Η παροχή αιμοπεταλίων γίνεται στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στο αιματολογικό τμήμα «Στοργή». Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν αιμοπετάλια, παρακαλούνται να απευθύνονται είτε στο τμήμα αιμοδοσίας οποιουδήποτε Νοσοκομείου. H διαδικασία είναι η εξής: Δίνουμε λίγο αίμα για εξετάσεις και αν μας απαντήσουν θετικά ότι μπορούμε να δώσουμε αιμοπετάλια
δηλώνουμε τα στοιχεία μας καθώς και για ποιόν είναι: ΤΡΑΠΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ –ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (Αιματολογικό «Στοργή»).

Μας καταγράφουν στην λίστα η οποία πηγαίνει στο παραπάνω Νοσοκομείο και περιμένουμε πλέον ειδοποίηση για το πότε μπορούμε να πάμε να δώσουμε αιμοπετάλια. Είτε με το αιματολογικό τμήμα Στοργή του Νοσοκομείου Παπανικολάου

Τηλ. επικοινωνίας: 2313307545, για τη προσφορά αιμοπεταλίων στον Τράπκο Δημήτριο. Ελπίζοντας στην ευαισθητοποίηση σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεισφορά σας.

Πηγή : ialmopia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας