Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Θεατρική Παράσταση «Πρότυπος Οίκος Αντοχής» ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία από τα Γιαννιτσά!Όπως πρώτη σας αποκάλυψε η εκπομπή της Πέλλα τηλεόρασης «Νεανικά»,  η νέα θεατρική παράσταση του Χάρη Ρώμα «Πρότυπος Οίκος Αντοχής» μετά από την πολύ επιτυχημένη της σεζόν στο Θέατρο Ακάδημος στην Αθήνα, ετοιμάζει τις βαλίτσες της και σύντομα βγαίνει σε καλοκαιρινή περιοδεία.
Σήμερα λοιπόν μια νέα αποκάλυψη «έσκασε» στα πολιτιστικά πηγαδάκια της περιοχής αφού η συγκεκριμένη παράσταση όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει ό την περιοδεία της ανά την Ελλάδα από μια πόλη της περιοχής μας και συγκεκριμένα την πόλη των Γιαννιτσών. Πιο συγκεκριμένα η παράσταση θα παρουσιαστεί στο φιλοθεάμον κοινό των Γιαννιτσών αλλά και της ευρύτερης περιοχής την Τετάρτη 1η Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών.

Σύντομα μέσα από το blog των Εφήβων όλες οι λεπτομέρειες για την ώρα διεξαγωγής της παράστασης, τις τιμές των εισιτήριων καθώς και όλες τις λεπτομέρειες που θέλετε να γνωρίζετε σχετικά με την παράσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας