Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015

Συνελήφθη ο δολοφόνος του Μένη Κουμανταρέα

Ένας 26χρονος Ρουμάνος, είναι ο δολοφόνος του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα. Συνελήφθη από την αστυνομία. Αναζητείται ο συνεργός του.


Στα χέρια της Αστυνομίας, ο άνθρωπος που σκότωσε τον συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα. Πρόκειται για έναν 26χρονο Ρουμάνο, που συνελήφθη σε πλατεία της Αθήνας.
Ο νεαρός ομολόγησε ότι είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα, το οποίο γνώριζε εδώ και μια 10ετία και πως στη διάρκεια διαπληκτισμού τους, έσπρωξε τον συγγραφέα, ο οποίος έπεσε και έχασε τη ζωή του από την πτώση. Ωστόσο, η ομολογία δεν συνάδει με τα τραύματα που έφερε το θύμα.
Αναζητείται, άλλος ένας 26χρονος ομοεθνής του δολοφόνου, ενώ με τη σύλληψη αναμένεται να γίνουν γνωστά και τα κίνητρά του στυγερού εγκλήματος.
Ο Κουμανταρέας δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και στην κοιλιά και στη συνέχεια στραγγαλίστηκε. Ο δράστης χρησιμοποίησε τα χέρια του για να τον σκοτώσει, ενώ δεν έφερε αμυντικά τραύματα, κάτι που σημαίνει ότι είχε ακινητοποιηθεί.
Να σημειωθεί ότι ο σπουδαίος Έλληνας πεζογράφος Μένης Κουμανταρέας βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του τα ξημερώματα του Σαββάτου 6 Δεκεμβρίου 2014.
Ο συγγραφέας που ήταν 83 ετών, έφερε μώλωπες στον λαιμό και το πρόσωπο, χωρίς ακόμη να μπορεί να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία θανάτου και ανοικτό είναι το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.
Η πόρτα του διαμερίσματός του στην Κυψέλη στην οδό Ζακύνθου 3, δεν είχε παραβιαστεί, ωστόσο σύμφωνα με την αστυνομία κάποιος είχε ψάξει επιλεκτικά το σπίτι.


news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας