Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Σχολείο της Πάτρας επισκέφθηκε τα Λουτρά Πόζαρ - Επανέρχεται στο προσκήνιο η οικεία του Λουντέμη

Είναι γνωστό πως η περιοχή μας είναι πόλος έλξης για πολλούς τουρίστες τόσο ξένους, όσο κι Έλληνες. Μάλιστα, πολλά σχολεία της χώρας μας επισκέπτονται την περιοχή μας με τα Λουτρά Πόζαρ να βρίσκονται στην κορυφή της προτίμησής τους.

Πιο πρόσφατη επίσκεψη αποτελεί αυτή του σχολείου της Πάτρας το οποίο πριν λίγες μέρες πέρασε από τα όμορφα Λουτρά Πόζαρ όπου και περιηγήθηκε. Για την επίσκεψη αυτή μάλιστα έσπευσε να μας ενημερώσει μέσω facebook ο Δήμαρχος Αλμωπίας, κ. Δημήτρης Μπίνος ο οποίος εξελέγη στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Με αφορμή την επίσκεψη αυτού του σχολείου, καθώς και πολλών άλλων της χώρας μας πολλοί θα σταθούν και στην υπό κατάρρευση οικεία του Μενέλαου Λουντέμη στον Εξαπλάτανο Αριδαίας, αφού κάλλιστα θα μπορούσε να αποτελέσει χώρο επίσκεψης για τους μαθητές που επισκέπτονται την περιοχή και κυρίως τα Λουτρά Πόζαρ. Αν η οικεία του μεγάλου συγγραφέα ήταν τώρα αναπαλαιωμένη δίχως δεύτερη σκέψη θα την είχαν επισκεφθεί τόσο το σχολείο της Πάτρας που πριν λίγες μέρες πέρασε από τα Λουτρά Πόζαρ, όσο και άλλα πολλά σχολεία της χώρας μας.

Αξίζει να σημειωθεί πως σχολείο της περιοχής μας ετοιμάζει μια αξιόλογη δράση για το σπουδαίο συγγραφέα με στόχο να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα που αφορούν στη μη αναπαλαίωση της οικείας του. Τη στιγμή που μαθητές κάνουν τέτοια προσπάθεια θα πρέπει να ληφθεί υπ' όψιν από τους αρμόδιους.




Κυριάκος Θεοδοσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας