Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Ο καιρός σήμερα, Τετάρτη 14 Ιανουαρίου

Ο καιρός σήμερα, σύμφωνα με το δελτίο του ALPHA:

Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, θα επικρατεί ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αλλά, στις Κυκλάδες μέχρι τις πρωινές ώρες,  στην Κρήτη μέχρι το απόγευμα και στα Δωδεκάνησα όλη την ημέρα, θα εκδηλώνονται βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Ιόνιο ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι βορειοανατολικοί με ένταση, αρχικά 5 με 6 και από νωρίς το απόγευμα 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει στη βόρεια Ελλάδα έως τους 12 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα μέχρι τους 13 με 16, αλλά νωρίς το πρωί, στα βόρεια κυρίως ηπειρωτικά, θα έχει και πάλι αρνητικές τιμές.
Πιο αναλυτικά :                                                                                                
Στη Θράκη και στη Μακεδονία προβλέπονται ηλιοφάνεια και ασθενείς άνεμοι. Ή θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 5 (-5) έως 12 βαθμούς.  
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά  ο ουρανός θα είναι καθαρός και οι άνεμοι ασθενείς.  
Στην Πελοπόννησο αναμένονται, ήλιος, το πρωί κρύο, τα θερμόμετρα το μεσημέρι θα δείξουν έως 14 με 16 βαθμούς.  Στα Κύθηρα θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ,  που πριν το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.  
Στην Κρήτη, θα έχουμε, μέχρι το απόγευμα βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι και τις πρωινές ώρες ισχυροί.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα πεδινά από 7 έως 15 βαθμούς.   
Στα Δωδεκάνησα, ολόκληρη η ημέρα θα είναι συννεφιασμένη και βροχερή. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί με ένταση 4 με 6 μποφόρ.
Στις Κυκλάδες από τις πρωινές κιόλας ώρες ο καιρός θα βελτιωθεί και οι βοριάδες θα εξασθενήσουν. 
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες, θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις, και θα πνέουν βόρειοι άνεμοι μέτριοι και από το απόγευμα ασθενείς.   
Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια θα επικρατεί ηλιοφάνεια, το πρωί θα κάνει κρύο, όμως το μεσημέρι η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς.                                                                                
Στην Αττική περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με ένταση 3 με 5 και στα ανατολικά το πρωί 5 με 6 μποφόρ. Τα θερμόμετρα στην Αθήνα θα δείχνουν,  το πρωί στους 6 και το μεσημέρι στους 14 βαθμούς.                                                                                                                           
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται, αίθριος καιρός και ασθενείς άνεμοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 1 (-1) έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας