Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Πορεία διαμαρτυρίας μαθητών 1ου ΓΕ.Λ Έδεσσας


Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χτες οι μαθητές του 1ου ΓΕ.Λ Έδεσσας στα πλαίσια των κινητοποιήσεων που πραγματοποιούν με επίκεντρο τα προβλήματα που προκύπτουν με την λειτουργιά του νέου τύπου Λυκείου.


Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Έδεσσας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για το την 41η Επέτειο για τα γεγονότα του Πολυτεχνείου στην κεντρική πλατεία της Έδεσσας πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλεως κι εν συνεχεία συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο του κτηρίου της Περιφερικής Ενότητας Πέλλας όπου φώναζαν συνθήματα.

Γύρω στη 1 το μεσημέρι, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης συναντήθηκε με το 15μελές συμβούλιο του Λυκείου στο γραφείο του. Μαζί με τους μαθητές, παρόντες στην εν λόγω συνάντηση ήταν και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.

 Εκεί, ο πρόεδρος του 15μελους, Μάριος Μάτζιος, διάβασε στον αντιπεριφεριάρχη το υπόμνημα με τα αιτήματά τους το οποίο και παρέδωσαν στον κ. Θεοδωρίδη ώστε εκείνος να το στείλει στο υπουργείο παιδείας. Μετέπειτα, υπήρξε ένας διάλογος μεταξύ όλων και στην συνέχεια οι μαθητές αποχώρησαν.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε αποσπάσματα με τα συνθήματα των μαθητών κατά τη διάρκεια της πορείας, καθώς και από τη συνάντηση του 15μελους συμβουλίου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕ.Λ Έδεσσας με τον Αντιπεριφεριαρχη:




  Ενώ, τέλος, ακολουθεί και φωτογραφικό υλικό από την συνάντηση και την πορεία που πραγματοποίησαν κατά τις χθεσινές τους κινητοποιήσεις οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Έδεσσας: (ΠΗΓΗ: tastv.gr)









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας