Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Θεσσαλονίκη : Νεκρός 13χρονος που έκανε παρκούρ


Ένας 13χρονος έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Πέμπτης στην οδό Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη όταν έπεσε στο κενό από τη ταράτσα οκταώροφης πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, ο 13χρονος και η παρέα -άλλοι τέσσερις συμμαθητές- του έπαιζαν πηδώντας από ταράτσα σε ταράτσα.

Εκτιμάται ότι ξεκίνησαν από οικοδομή επί της οδού Μητροπόλεως έφτασαν έως την οδό Αγίας Σοφίας, όπου όμως συνέβη το μοιραίο.

Σε πολυκατοικία που βρίσκεται στη συμβολή των δύο οδών, ο 13χρονος έπεσε στο προστατευτικό τζάμι του φωταγωγού και έκανε βουτιά στο κενό από ύψος πέντε ορόφων.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, οχήματα της πυροσβεστικής και της Αστυνομίας. Οι διασώστες διαπίστωσαν το θάνατο του παιδιού.

Εισαγγελέας και αστυνομία αποδίδουν το θάνατο του 13χρονου σε ατύχημα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, στην πολυκατοικία της οδού Αγίας Σοφίας 5, που είναι πιο χαμηλή κατά 2-3 μέτρα από τις γειτονικές, ο 13χρονος προσγειώθηκε στη γυάλινη οροφή του φωταγωγού, η οποία έσπασε, με αποτέλεσμα το παιδί να καταπέσει από ύψος 30 μέτρων και να βρει ακαριαίο θάνατο.

Η εισαγγελέας ποινικής δίωξης που επιλήφθηκε της υπόθεσης διαπίστωσε ότι πρόκειται για ατύχημα και για τον λόγο αυτό δεν αποδόθηκαν ευθύνες για το συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας