Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Τάσος Ριζόπουλος: Τι θα κάνει φέτος στην τηλεόραση;

Ο Τάσος Ριζόπουλος δίχως άλλη σκέψη είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα της Θεσσαλονίκης. Για τον πρωταθλητισμό ξεκίνησε, στην τηλεόραση κατέληξε. Γνωστός είναι μέσα και από την εκπομπή του στο "Κοσμοράδιο" και μέσα από εμφανίσεις του σε μαγαζιά σαν guest dj.


Όπως μαθαίνω, ο παρουσιαστής είχε πολλές προτάσεις για τη νέα τηλεοπτική χρονιά και αφού έκατσε και τα "ζύγισε" αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό φέτος, να ασχοληθεί μετά από αρκετά χρόνια με μια μουσική εκπομπή!

"Ta S.O.S. στη Μουσική" τιτλοφορείται η νέα του εκπομπή που θα προβάλλεται στην Εγνατία Τηλεόραση και σύμφωνα με πληροφορίες μου θα θυμίζει πολύ το "Mega Star". Ακόμα, μετά από πολλά χρόνια ο Τάσος δε θα έχει πάνελ στην εκπομπή του, αλλά θα έχει πολλές εκπλήξεις!

Η εκπομπή εδώ και μέρες ετοιμάζεται πυρετωδώς με τον Τάσο να βρίσκεται σε συσκέψεις με τους ιθύνοντες του σταθμού, αλλά και με τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν ώστε η εκπομπή να βγει στον "αέρα" στα μέσα του Οκτώβρη. Πληροφορίες μου θέλουν γνωστή παρουσιάστρια της Θεσσαλονίκης να βρίσκεται μαζί του στην εκπομπή.

Και οι εκπλήξεις δε τελειώνουν εδώ, αφού η εκπομπή θα προβάλλεται σε όλη την Ελλάδα μέσα από πολλά τηλεοπτικά δίκτυα. Ενδεικτικά, η εκπομπή θα προβάλλεται στη Θράκη, την Ανατολική και Δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, την Στερεά Ελλάδα, την Κρήτη, την Αθήνα και σε πολλά νησιά της χώρας μας!

Σύντομα ακόμα περισσότερα.


Μέχρι τότε δείτε το trailer της νέας του εκπομπής:



Κυριάκος Θεοδοσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας