Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014

Η νέα ηλίθια μοδα του ίντερνετΜια νέα ηλίθια μόδα έκανε αισθητή την εμφάνιση της στον χώρο του διαδικτύου με το hashtag #FireChallenge.

Το επιπόλαιο trend δεν είναι εντελώς καινούργιο, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες έχει πάρει πολύ μεγάλη διάσταση και έχει επίσης γίνει αιτία για πολύ σοβαρά εγκαύματα.

Έφηβοι βάζουν φωτιά σε διάφορα σημεία του σώματος τους χρησιμοποιώντας εύφλεκτα υλικά όπως οινόπνευμα, αφρό ξυρίσματος, σπρέι μαλλιών η αλκοολούχα ποτά.

Σκοπός είναι να καταγραφεί σε κάποια κάμερα κινητού όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και εντυπωσιακή φλόγα κι ο «διαγωνιζόμενος» να γλυτώσει με μικρές απώλειες.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν αναφορές πως ένας 15χρονος στο Lexington των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής  είναι βαριά τραυματισμένος με εγκαύματα 2ου βαθμού ενώ σύμφωνα με το thenewsnerd.com ακόμη ένας 15χρονος κατέληξε.

Το Facebook διαγράφει εδώ και λίγες ήμερες όσα #FireChallenge βίντεο ανεβαίνουν ενώ έκκληση κάνουν Πυροσβέστες και νοσηλευτές οι όποιοι είναι θορυβημένοι από τις διαστάσεις του επικίνδυνου «παιχνιδιού».

Πηγή: lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας