Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα του The Voice Kids; - Ποια θα παρουσιάσει το Mucic School;

       VS







Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα του The Voice Kids & ποια θα παρουσιάσει το Music School;


Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα του The Voice Kids;


Ταυτόχρονα με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, στις αρχές Σεπτεμβρίου, αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα το The voice kids.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της real, μάλιστα, έχει ήδη προβλεφθεί τα γυρίσματα να γίνουν τα Σαββατοκύριακα, προκειμένου να μη διαταραχθεί το σχολικό πρόγραμμα των συμμετεχόντων παιδικής και εφηβικής ηλικίας. Όσο για το ενήλικο The voice, το πιθανότερο είναι ο δεύτερος κύκλος του να επανέλθει τον Ιανουάριο του 2015 με την προβολή των blind auditions. Ίσως όμως γίνει και το αντίθετο και δούμε πρώτα το Voice 2.


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ποια θα είναι η παρουσιάστρια του MUSIC SCHOOL



Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το νέο talent show του MEGA, THE MUSIC SCHOOL. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA τόσο η παρουσιάστρια όσο και η κριτική επιτροπή έχει σχεδόν κλείσει. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στο TVNEA η παρουσιάστρια του show δεν θα είναι η Βίκυ Σταυροπούλου καθώς ουδέποτε δέχτηκε πρόταση να παρουσιάσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά η Ντορέττα Παπαδημητρίου.
Η παρουσιάστρια όσο και η κριτική επιτροπή σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TVNEA θα ανακοινωθεί αυτή την Τρίτη απο το Λοΐζο Ξενόπουλο στην συνέντευξη που θα παραχωρήσει στους δημοσιογράφους...





Gossip-tv.gr
tvnea.blogspot.gr
Κυριάκος Θεοδοσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας