Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΣΟΚ: Νεκρός 13χρονος στο λούνα παρκ του Ελληνικού - Πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα

Πώς συνέβη το τραγικό δυστύχημα στο λούνα παρκ του Ελληνικού -Η «πτήση θανάτου»  του 13χρονου
Ξαφνικά, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες συνέβη το τραγικό δυστύχημα στο υπαίθριο λούνα παρκ στο Ελληνικό όπου, το μεσημέρι της Κυριακής, βρήκε τραγικό θάνατο ένα 13χρονο αγόρι και τραυματίστηκε σοβαρά η εννιάχρονη αδελφή του.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν αυτόπτες μάρτυρες, τα δύο αδελφάκια βρίκονταν μέσα σε έναν φουσκωτό με ήλιο κύλινδρο που ήταν τοποθετημένος μέσα σε μια πισίνα (επίσης φουσκωτή). Κάποια στιγμή, λόγω των δυνατών ανέμων που φυσούσαν στην περιοχή, ο αέρας σήκωσε τον φουσκωτό κύλινδρο στον οποίο βρίσκονταν τα δύο παιδιά και αφού έκανε μια «πτήση θανάτου», χτύπησε σε σιδεριές και προσγειώθηκε στο έδαφος σε απόσταση 30 μέτρων, περίπου, από τη φουσκωτή πισίνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο Παίδων όπου μεταφέρθηκαν τα παιδιά, όπως μετέδωσε το Mega, οι γιατροί επί 40 λεπτά χρησιμοποίησαν κάθε τεχνική ανάνηψης για να επαναφέρουν τον 13χρονο, ενώ στο τέλος τον διασωλήνωσαν, χωρίς όμως, επιτυχία.
Η εννιάχρονη φέρει θλάση στον πνεύμονα και νοσηλεύεται στην εντατική του ίδιου νοσοκομείου, χωρίς, όμως, να διατρέχει κίνδυνο η υγεία της. Μάλιστα, φέρεται να επικοινωνεί με το περιβάλλον.
«Ημουν στο σπίτι και άκουσα έναν εκκωφαντικό θόρυβο. Βγήκα και είδα το κοριτσάκι πεσμένο στο δρόμο. Φέραμε μια κουβέρτα το τυλίξαμε. Ζητάγαμε το πιο απλό, λίγο νερό από του λούνα παρκ αλλά είχαν όλοι εξαφανιστεί», τόνισε μιλώντας στην κάμερα του Mega, κάτοικος της περιοχής καταγγέλοντας, παράλληλα, ότι άργησαν να έλθουν τα ασθενοφόρα.
Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί τρία άτομα, ο Ιταλός υπεύθυνος του συγκεκριμένου παιχνιδιού και ακόμη δύο άτομα. Ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ την ώρα του δυστυχήματος βρισκόταν στα Γιάννενα και αυτή την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, έρχεται στην Αθήνα.
Δείτε ΕΔΩ το Λούνα Παρκ στο Ελληνικό.


Πηγή: iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας