Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Οργή και αγανάκτηση για το νέο κτήριο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας

Διαβάστε τι γράφει η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας


Με μία αυστηρή παρέμβαση η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας Μελίτα Χισκάκη εκφράζει την αγωνία και την αγανάκτηση της σχολικής κοινότητας σχετικά με την πρόχειρη αντιμετώπηση του Δήμου Αλμωπίας όσον αφορά στο θέμα του νέου κτηρίου του σχολείου. 

Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή δεν μπαίνει στη διαδικασία ούτε καν να συζητήσει δημόσια και να προτείνει συγκεκριμένες λύσεις στα πολλά προβλήματα που έχουν προκύψει κι ας βρισκόμαστε λίγους μόνο μήνες πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους. 

Η παραλαβή δεν έχει γίνει και οι ευθύνες θα πρέπει να αναζητηθούν και να αποδοθούν σε όσους δεν έκαναν όσα έπρεπε να για μπορούν πρώτα απ’ όλους οι μαθητές να έχουν το σχολείο που τους αξίζει.

Οι δεσμεύσεις έμειναν μόνο στα χαρτιά και δυστυχώς σύμφωνα και με την κ. Χισκάκη δεν τέθηκε ούτε σαν θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Διαβάστε τι γράφει η Πρόεδρος του Συλλόγου: 

«Προφανώς και το θέμα του 2ου Δημοτικού δεν είναι "επείγον και έκτακτο" θέμα στο δημοτικό συμβούλιο!! Αναμφισβήτητα δεν αποτελεί καν θέμα, παρά ενασχόληση "γραφικών" !! Και ναι, με τα λεφτά που ποτέ δε δόθηκαν για την αυλή, θα μπορούσε να γίνει μια πλατεία, ένας δρόμος, κάτι βρε αδερφέ για να μαζέψουμε ψήφους!! Αλλά ας μην είμαστε αχάριστοι!! δρομολογήθηκε η "αποζημίωση" του ιδιώτη. Δίκαια, άδικα, ποιον ενδιαφέρει;; Όσο για το σχολείο, "είμαστε υποχρεωμένοι να μπούμε!!". Πότε;; Πώς;; Με τι προϋποθέσεις;; Είναι αυτό θέμα δημοτικού συμβουλίου;;; Όχι βέβαια!! Ποιον βολεύει;; Ποιος θα δώσει εξηγήσεις σε ποιον;; Ας μην είμαστε παράλογοι!! Έχει απόλυτο δίκιο ο κ. πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.... off the record φυσικά...».



Aridaia News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας