Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

"Ionian Recycle - Πολιτιστικά Δρώμενα "14" στην ΄Εδεσσα



Η Ionian Recycle Hellas ανακοινώνει τα «Πολιτιστικά Δρώμενα 14»
Προστατεύουμε το περιβάλλον στηρίζουμε τον πολιτισμό .

Πρώτη μέρα δρώμενων Σάββατο 5 /7/14
Από την δωδεκάτη μεσημβρινή έως και την 18,00 μμ στον περιβάλλων χώρο της Γαβαλιώτισσας εκδήλωση του Ραφαήλ Πολυχρονιάδη για τα παιδιά κατασκευάζω μουσικά όργανα από φυσικά υλικά.

Την ίδια μέρα στις 21:00, μουσική συναυλία με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη με φιλική συμμετοχή 15 Καλλιτεχνών από την Πέλλα στο Ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας!

Δεύτερη μέρα δρώμενων Σάββατο 12/7/14
Από την δωδεκάτη μεσημβρινή έως και 18,00 μμ στον περιβάλλων χώρο της Γαβαλιώτισσας εκδήλωση για τους μικρούς μαθητές «Δημιουργοί & περιβάλλον» διαγωνισμός για νέους εικαστικούς δημιουργούς με κενές φιάλες νερού .

Την ίδια μέρα στις 20,00 θεατρική παράσταση της βραβευμένης κωμωδίας « ΚΩΔΙΚΟΣ ΣΠΑΣΙΜΠΑ – ΝΤΑ» του Βασίλη Τσικάρα βραβευμένη με το πρώτο βραβείο κοινού της Θεσσαλονίκης που θα παρουσιάσει ο θίασος «ΑΡΑΤΟΣ» της Θεσσαλονίκης στο Ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας .

Τρίτη μέρα δρώμενων Σάββατο 19/7/14
Από τις 12,00 μμ έως τις 6:00μμ εικαστική παρέμβαση για τα παιδιά από εικαστικούς καλλιτέχνες της Έδεσσας με θέμα ανακύκλωση & περιβάλλον « Γίνεται και έτσι» .

Την ίδια μέρα στις 9 μμ  μουσική συναυλία του Βασίλη Καζούλη & του Γιάννη Νικολάου στο Ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας.

«Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας στηρίζεται σε κάθε εγχείρημα μας , πριν 12 χρόνια ξεκινήσαμε έχοντας ως στόχο την προστασία του περιβάλλοντος μέσο της ανακύκλωσης, με αποτέλεσμα παροχή δωρεάν πετρελαίου στα δημοτικά σχολεία .
Σήμερα λειτουργώντας ως κοινωνική συνεταιριστική εταιρεία στηρίζουμε και τον πολιτισμό μας , οργανώνοντας τα «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 14» οι ενέργειες μας αποσκοπούν να ευαισθητοποιήσουν περισσότερους, σήμερα είναι οι διπλανοί μας …. Αύριο εμείς
Προσπαθούμε μαζί σας να διαδώσουμε το μήνυμα της κοινωνικής αλληλεγγύης», λέει σε σημείωμα της η Ionian Recycle Hellas.


Μέρος των εσόδων από τα «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ 14» θα διατεθούν στο σύλλογο Α.Μ.Ε.Α «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ»'

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν υπο την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας