Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Μπρούσκο»: Η αποκάλυψη που θα φέρει τα πάνω - κάτω στο γάμο Αχιλλέα - Μελίνας

Το blog των εφήβων και ο Κυριάκος Θεοδοσίου εξασφάλισαν για τους τηλεθεατές της σειράς «Μπρούσκο», ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ που αφορά μια αποκάλυψη που θα φέρει τα πάνω - κάτω στο γάμο Αχιλλέα - Μελίνας στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, λίγο πριν το γάμο ένας μέλος της οικογένειας των Ματθαίων μαθαίνει από τρίτο πρόσωπο την ύπαρξη μιας αρνητικής εξέλιξης και με τη σειρά του τη μεταφέρει στην οικογένεια, η οποία και συγκλονίζεται. Μεταξύ των μελών της θα δημιουργηθεί αναστάτωση και εντάσεις, ενώ θα επηρεαστεί και η άλλη οικογένεια. Εκείνη τη στιγμή θα τεθούν ερωτήματα όπως αυτό της πραγματοποίησης του γάμου του Αχιλλέα και της Μελίνας.

Τα γυρίσματα του γάμου και του πάρτι που θα ακολουθήσει πραγματοποιήθηκαν στην Αγία Νάπα στην Κύπρο την Τρίτη 10 Ιουνίου, ενώ ξεκίνησαν το απόγευμα και ολοκληρώθηκαν το πρωί της άλλης μέρας.

Αρκετά σας αποκάλυψα! Τα υπόλοιπα στο τελευταίο επεισόδιο που θα προβληθεί την Παρασκευή 27 Ιουνίου στις 19:00, μέσα από την τηλεόραση του ΑΝΤ1.




Κυριάκος Θεοδοσίου

1 σχόλιο:

  1. Πολυ ενδιαφερον το ρεπορταζ. Περιμενουμε το τελευταιο επεισοδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιό σας