Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Αποτελέσματα διαγωνισμού φωτογραφίας στο Γυμνάσιο Προμάχων

Η Μαρία Φάφκα, μαθήτρια της Γ” Τάξης είναι η νικήτρια του διαγωνισμού καλύτερης φωτογραφίας με θέμα τη φωτογράφηση ενός τοπίου. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός προκηρύχθηκε στα πλαίσια της διοργάνωσης στο Γυμνάσιο Προμάχων της «Ημέρας Επαγγελμάτων» τον περασμένο Δεκέμβριο.
Ο φωτογράφος κ. Παντελίδης Νικόλαος (STUDIO PANTELIDIS), ο οποίος ήταν μεταξύ των εισηγητών της ημερίδας, πρότεινε τη διοργάνωση του συγκεκριμένου διαγωνισμού για τους μαθητές της Γ” τάξης προσφέροντας ως έπαθλο μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή. Η επιλογή της φωτογραφίας που βραβεύτηκε έγινε από τον Σύλλογο Διδασκόντων του Γυμνασίου Προμάχων λαμβάνοντας υπόψη και την εισήγηση του φωτογράφου κ. Παντελίδη. Η επίδοση του «επάθλου» στη νικήτρια έγινε από τον διευθυντή του σχολείου κ. Ευστάθιο Πασόη.

Η βραβευμένη φωτογραφία της Μαρίας Φάφκα:



Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στους μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό, παρουσιάζοντας αξιόλογες φωτογραφίες, όσο και στον κ. Νίκο Παντελίδη για τη γενναιόδωρη προσφορά του. Παρακάτω παραθέτουμε το σύνολο των φωτογραφιών που κατέθεσαν οι συμμετέχοντες μαθητές στο διαγωνισμό.

Μαρία Βάτση


Ραφαέλα Καραγιαννίδου


Ελευθερία Κορέλλα


Ευρυάνθη Μαραντίδου


Άννα Μητσάνη


Κωνσταντίνα Τάτου


Πρόμαχοι School Newt



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας