Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

Το Blog των Εφήβων: Ένας πετυχημένος χρόνος ζωής - Γνωστά πρόσωπα στέλνουν τις ευχές τους!

Σήμερα, Παρασκευή 23 του Μάη το Blog μας γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια! Πωπωπω μετράμε έναν πετυχημένο χρόνο ζωής! Όταν δημιουργήθηκε αυτή η σελίδα δε φανταζόμουν πως λίγους μήνες μετά θα είχε σημειώσει τόση μεγάλη απήχηση. Όλοι οι έφηβοι του Νομού και όχι μόνο αγκάλιασαν την προσπάθειά μου και τη προσπάθεια του Δημήτρη και της Νένας. Εμείς, τρεις έφηβοι ξεκινήσαμε κάτι δύσκολο. Σας θέλαμε δίπλα μας κι εσείς ήρθατε, όπως ήρθαν και γνωστά πρόσωπα όπως, δημοσιογράφοι, τραγουδιστές, ραδιοφωνικοί παραγωγοί και... όχι μόνο, έγιναν φίλοι του blog μας και τώρα μας στέλνουν τις ευχές τους. Δείτε τες παρακάτω:

Ο ιδρυτής: Κυριάκος Θεοδοσίου
& η άριστη ομάδα: Δημήτρης Αναστασιάδης & Νένα Παπαδοπούλου

Οι ευχές:

Ο δημοσιογράφος της 4Ε τηλεόρασης, Θανάσης Κληματσίδας, εύχεται στο blog μας:


 Η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια της Θεσ/νίκης, Νικολέτα Σερέτη, εύχεται στο blog μας:



Η Αγγελική Νικολούλη εύχεται στο blog μας:
Φίλοι μου,
Η δημιουργία αυτής της σελίδας, δείχνει την ευαισθησία σας για τα προβλήματα των συνανθρώπων μας και το ότι είστε δίπλα τους έτοιμοι να βοηθήσετε αν χρειαστεί. Το «Φως στο Τούνελ» πρώτο διέδωσε πριν πολλά χρόνια την ιδέα του εθελοντισμού. Είναι σημαντικό να διαπιστώνω ότι το μήνυμα αυτό, έχει περάσει και σε σας τη νέα γενιά. Συμπληρώνετε ένα χρόνο παρουσίας στο Ίντερνετ και εύχομαι να συνεχίσετε με το ίδιο μεράκι.
Σας στέλνω την αγάπη μου
Αγγελική







Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός της Θεσ/νίκης, Έφη Παφίτου εύχεται στο blog μας:


Το Blog των εφήβων γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια και γω σας εύχομαι να τα χιλιάσετε ρε παιδιά..... Να είστε πάντα γεμάτοι ενέργεια και δημιουργικότητα όπως αρμόζει στα νιάτα.....τα οποία δεν έχουν ηλικία.....Και μην ξεχνάτε...να ακούτε πάντα Focus fm 103,6 και Focus cus γιατί είστε Focers!!!! Έφη Παφίτου












 
Ο τραγουδιστής Τόλης Κιάος εύχεται στο blog μας:

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΕΘΛΙΑ... ΠΟΛΛΑ ΕΓΚΥΡΑ ΚΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΟΤΗΤΕΣ! ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ,ΤΑ ΕΦΗΒΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΥΝΟΜΙΛΗΚΟΥ...Η ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΟΧΛΟΥ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΕΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΣΑΣ..ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΩΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΕΑΥΤΟΙ ΣΑΣ...
ΜΕ ΑΓΑΠΗ... ΤΟΛΗΣ ΚΙΑΟΣ - ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ




Ο Τάκης Ζαχαράτος εύχεται στο blog μας:



Σας εύχομαι να έχετε υγεία και χαρά στην ζωή σας… Καλή πρόοδο και αγάπη στις καρδίες σας. Συνεχίστε το σπουδαίο έργο σας. Συγχαρητήρια!

Τάκης Ζαχαράτος - Ηθοποιός













Ο γνωστός DJ, παρουσιαστής & ραδιοφωνικός παραγωγός, Τάσος Ριζόπουλος εύχεται στο blog μας:

Χρόνια πολλά στον ταλαντούχο εκκολαπτόμενο και δαιμόνιο δημοσιογράφο και φίλο μου Κυριάκο Θεοδοσίου !!! Του εύχομαι όλα του τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα και ότι αγαπίζει κι επιθυμεί να το πάθει. Χρόνια πολλά Κυριάκο, Χρόνια πολλά blog των Εφήβων ! Τάσος Ριζόπουλος - DJ, Παρουσιαστής, Ραδιοφωνικός παραγωγός "Κοσμοραδιο 95.1"




Η γνωστή δημοσιογράφος, Πελίνα Θεοδοσίου εύχεται στο blog μας:



"Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά! Το blog των εφήβων, είναι πληρέστατο ενημερωτικά, και πολύ ευχάριστο στην περιήγηση. Μια προσπάθεια που, όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει! Σας εύχομαι να σβήνετε κεράκια για πολλά χρόνια ακόμα, με την ίδια εφηβική διάθεση και την ίδια δημοσιογραφική ωριμότητα!"

Πελίνα Θεοδοσίου Δημοσιογράφος











Η τραγουδίστρια, Όλγα Βασιλειάδου εύχεται στο blog μας:


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ BLOG ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ!!!!!!!!!!!!!
ΟΛΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ - ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ







Ο τραγουδιστής Διογένης εύχεται στο blog μας:


Εύχομαι ολόψυχα στο Blog των Εφήβων πολλές επιτυχίες και πολλούς ευχαριστημένους αναγνώστες. .Πάντα δημιουργικές και πετυχημένες ημέρες. ..Φιλικά Διογένης















Η γνωστός τραγουδιστής, Μάκης Δημάκης εύχεται στο blog μας:

Χρόνια πολλά στο Blog των Εφήβων, με επιτυχίες να τα εκατοστήσετε. - Μάκης Δημάκης
















Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός της Θεσ/νίκης, Γιώργος Νηρέος, εύχεται στο blog μας:




"Mακάρι όλοι οι νέοι να είχαν το ίδιο μεράκι, το ίδιο ενδιαφέρον για τα κοινά , την ίδια ευαισθησία για τον συνάνθρωπο! Εύχομαι να συνεχίσετε χρόνια αυτην την εξαιρετική προσπάθεια! Καλοτάξιδο blog! Kαι μην ξεχνάτε να βάλετε ενα V στον οργανισμό σας Vfm 91.1"




Γιώργος Νηρέος, ραδιοφωνικός παραγωγός - παρουσιαστής




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας