Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΟΙ PLACEBO LIVE ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Την Παρασκευή 8 Αυγούστου οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Placebo, επισκέπτονται τη χώρα μας για μια μοναδική συναυλία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.



Στον τελευταίο όροφο του Σταδίου(Open Air Area) και με εξαιρετική θέα στη θάλασσα, η εμφάνιση των Placebo φαντάζει ιδανική επιλογή για το συναυλιακό μας καλοκαίρι, φέρνοντας στη μνήμη την αξέχαστη, παρθενική τους επίσκεψη στη χώρα μας στο αθλητικό κέντρο του Άγιου Κοσμά.

Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας για τον τελευταίο τους δίσκο «Loud Like Love», οι Placebo θα βρεθούν μπροστά στους έλληνες θαυμαστές τους δίνοντας ένα ακόμα δυνατό σόου.


  Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 1994 στο Λονδίνο, όταν ο Brian Molko συνάντησε τον Steven Olsdal. Αντιλαμβανόμενοι ο ένας την δυναμική του άλλου, ξεκίνησαν να παίζουν σε μουσικές σκηνές και κλαμπ του Λονδίνου και το 1996 ηχογράφησαν το πρώτο τους άλμπουμ. Μετά την αποχώρηση του τότε ντράμερ τους, οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν με τον παλιό τους γνώριμο Steve Hewitt και μαζί του το συγκρότημα βρήκε ξανά τη δημιουργική ισορροπία του απολαμβάνοντας μεγάλη επιτυχία.

Μπορεί το όνομα τους, Placebo, να σημαίνει «ψευτοφάρμακο», η μουσική τους όμως, είναι αληθινή και γεμάτη ενέργεια. Με σαφείς επιρροές από Smashing Pumpkins, PJ Harvey, David Bowie, Radiohead και Depeche Mode, τα τραγούδια τους είναι κυρίως ερωτικά, μοναχικά και πολλές φορές αυτοκαταστροφικά αλλά πάντα γεμάτα ένταση και πάθος. Αμφισβητούν το κατεστημένο και μιλούν για την αδιαφορία της κοινωνίας, την περιθωριοποίηση, τον εθισμό και την αποξένωση.

Η ιδιαίτερη φωνή του Molko θα ερμηνεύσει στις 8 Αυγούστου τις υπέροχες σκοτεινές συνθέσεις του συγκροτήματος ενώ θα ακουστούν και παλιότερα αγαπημένα τραγούδια όπως τα «Every You, Εvery Me», «Come Home», «The Bitter End», «Twenty Years», «Meds» και αρκετά άλλα που αγαπήθηκαν όσο λίγα από ξένους και έλληνες μουσικόφιλους .


 Τιμές εισιτηρίων
Τα πρώτα εισιτήρια θα στοιχίζουν 33 ευρώ, μετά την εξάντλησή τους θα στοιχίζουν 36 ευρώ, και στην τελική φάση της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 39 ευρώ. Η προπώληση αρχίζει την Πέμπτη 13 Μαρτίου.

Σημεία προπώλησης:
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),Τηλ.: 210 3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210‐3801464
Θεσσαλονίκη
Musicland,Μητροπόλεως 102 ,Τηλ.: 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr
Για την αγορά εισιτηρίων μέσω internet ή μέσω πιστωτικής κάρτας υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου
Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη δημοσιογραφική ενημέρωση απευθυνθείτε στο Promo Department: press@didimusic.gr





                                                                                                                            Δ.Α    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας