Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2015

Κερδίστε από μία διπλή πρόσκληση για την κωμωδία «Κωδικός Σπασίμπα – Ντα» στο Ξενιτίδειο Αριδαίας

Η εκπομπή "Νεανικά" της Πέλλα Τηλεόρασης δίνει σε δύο τυχερούς τηλεθεατές της από μία διπλή πρόσκληση για την κωμωδία «Κωδικός Σπασίμπα – Ντα» του Βασίλη Τσικάρα που ανεβαίνει στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου στις 21:00 το βράδυ σε σκηνοθεσία Γιάννη Μήτρου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε είτε να κάνετε Like στη συγκεκριμένη δημοσίευση στο facebook είτε να στείλετε προσωπικό μήνυμα στη συγκεκριμένη σελίδα είτε στο e-mail: neanika@pellatv.gr
Οι προσκλήσεις ισχύουν για την παράσταση του Σαββάτου στις 21:00.


Πιο συγκεκριμένα:

Το Ξενιτίδειο Αριδαίας, θα φιλοξενήσει την κωμωδία για δύο παραστάσεις Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Δεκεμβρίου σε σκηνοθεσία Γιάννη Μήτρου.
Η παράσταση - που εισέπραξε εξαιρετικές κριτικές κατά τη διάρκεια της περιόδου 2013 - 2014 παίρνοντας και το 1ο Βραβείο Κοινού Θεσσαλονίκης σε διαδικτυακή ψηφοφορία - επιστρέφει.
Λίγα λόγια για το έργο
Στις αρχές της δεκαετίας του ’60, η συντηρητική κοινωνία του Λονδίνου δέχεται τα πρώτα «χτυπήματα» εκμοντερνισμού με τους επαναστατημένους νέους της εποχής να ζητούν αλλαγές. Παράλληλα, είναι σε εξέλιξη μια παγκόσμια κατασκοπευτική δράση στον τομέα της βιομηχανίας. Επηρεασμένος από το όλο κλίμα, ο Λονδρέζος βιομήχανος Έρικ Σέλτερ, θεωρεί πως έχει γίνει στόχος κατασκόπων. Ο μπάτλερ του, Πέρι Άντριου, ενισχύει αυτές τις θεωρίες και είναι έτοιμος να τον υπερασπιστεί, με οποιοδήποτε κόστος. Σύμμαχός του γίνεται και ο μάγειρας της οικίας, Τρέβορ. Ένα περίεργο σημειωματάριο της Λίζας, μέλλουσας μνηστής του Έρικ Σέλτερ, αλλά και προσωπικά… πάθη, τον οδηγούν στο να βγάλει ένα παρακινδυνευμένο συμπέρασμα. Το αφεντικό του κινδυνεύει κι αυτός πρέπει να βρει, έναν τρόπο σωτηρίας, όποιο κι αν είναι το τίμημα.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο: Βασίλης Τσικάρας
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μήτρου
Σκηνικά: Δημήτρης Αρζουμανίδης
Κοστούμια: Θεατρική ομάδα Άρατος
Hair styling: Έλενα Γεωργακάκη
Ήχοι – φώτα: Γ. Στεφανίδης, Δημ. Προύσαλης, S.Τσίφης
Μακιγιάζ - FX Artist: Σοφία Βουλαλά
Σχεδιασμός αφίσας: Δημήτρης Παγιάντζας
Δημόσιες Σχέσεις: Χριστίνα Τζώρτζη
Παίζουν: 
Βασιλική Γραικού, Σταύρος Δουκουζγιάννης, Σταύρος Καραγεωργιάδης, Χάρης Μεσηνιώτης και ο Βασίλης Τσικάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας