Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

Παραδόθηκε και ο δεύτερος δολοφόνος του Μένη Κουμανταρέα

Στον εισαγγελέα πήγε το πρωί της Παρασκευής ο Γκαιτάν, συνοδεία του δικηγόρου του, και συνελήφθη. Παραδέχθηκε ότι χτύπησαν από κοινού τον Μένη ΚουμανταρέαΔεν άντεξε άλλο τον στενό κλοιό που είχε αναπτύξει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών γύρω του και παραδόθηκε και ο δεύτερος δολοφόνος του Μένη Κουμανταρέα, ο 29χρονος επίσης Ρουμάνος Κοσμίν Γκαϊτάν.
Ο 29χρονος άντρας που σύμφωνα με τα στοιχεία των Αρχών, συμμετείχε από κοινού με τον 26χρονο Στεφάν Ματασαρεάνου στη δολοφονία του συγγραφέα τα ξημερώματα του Σαββάτου, 6 Δεκεμβρίου 2014, παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του εισαγγελέα μαζί με τον δικηγόρο του και παραδόθηκε.
Στο σημείο κλήθηκε αστυνομικοί που συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην ΓΑΔΑ για τα περαιτέρω. Το απόγευμα αναμένεται ο Κοσμίν Γκαϊτάν να οδηγηθεί εκ νέου στον εισαγγελέα για να απολογηθεί.
Ενώπιον του εισαγγελέα παραδέχθηκε ότι από κοινού με το Ματασαρεάνου χτύπησαν τον ηλικιωμένο, ωστόσο δεν είπε τίποτα για το ποιος στραγγάλισε τον ηλικιωμένο ή που βρίσκονται τα χρήματα, που λείπουν από το σπίτι. Λεπτομέρειες αναμένεται να δώσει στην κατάθεσή του στον ανακριτή, εντός της ημέρας.


news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας