Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Η Έπιστροφή στο Χωριό" πάει στο Λουτράκι!

Εκεί που σμίγουν τα κρυστάλλινα παγωμένα νερά του Καϊμάκτσαλαν με αυτά των θερμών ιαματικών πηγών του Πόζαρ, Το χωριό του Λουτρακίου Αλμωπίας, επέλεξε η νέα εκπομπή του ALPHA "Επιστροφή στο Χωριό" ,μετά από πρόσκληση των φορέων και των κατοίκων , για να πραγματοποιήσει τα γυρίσματα της.


Το Λουτράκι με την απαράμιλλη φυσική ομορφιά του, την πλούσια πολιτιστική του παράδοση και συμβολή, καθώς και τα μοναδικά για τις ιδιότητες τους ιαματικά Λουτρά Πόζαρ ,θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων που θα πραγματοποιηθούν από τις 6 εώς τις 9 Νοεμβρίου.

Η εκπομπή ξεκίνησε τη προβολή της στα μέσα Οκτωβρίου στον τηλεοπτικό σταθμό του ALPHA με παρουσιάστρια την Ευτυχία Φράγκου και απολαμβάνει ήδη υψηλά ποσοστά τηλεθέασης σε όλη την Ελλάδα.

Οι σύλλογοι του χωριού ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για την προβολή του τόπου τόσο σε τουριστικό επίπεδο όσο και πολιτιστικό, καλούν όλους τους κατοίκους της Αλμωπίας να παρευρεθούν την Κυριακή 09 Νοεμβρίου και ώρα 11:00π.μ στη πλατεία του χωριού (Απέναντι από τον Ιερό Ναό) στο μέρος των γυρισμάτων, όπου, θα παρουσιαστούν τοπικά εδέσματα και προσωπικότητες της περιοχής καθώς και παραδοσιακοί Μακεδονικοί χοροί , από τα χορευτικά τμήματα.

Στη σπάνια αυτή ευκαιρία προβολής της περιοχής θα πραγματοποιηθούν επίσης γυρίσματα που αφορούν την ιστορία της Αλμωπίας σε τοποθεσίες όπως: Ντόμπρο Πόλε, Κάστρο Χρυσής, Γέφυρα Μ.Αλεξάνδρου , κ.α .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας