Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Παρουσίαση του βιβλίου «Το θαύμα των σκύλων» της Χριστιάνας Μητσικούδη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Παρουσίαση του βιβλίου «Το θαύμα των σκύλων» της Χριστιάνας Μητσικούδη
Ένα παιδικό παραμύθι για την αξία της διαφορετικότητας από τις Εκδόσεις Μολύβι

Οι εκδόσεις Μολύβι σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Το θαύμα των σκύλων». Ένα παιδικό παραμύθι με ασυνήθιστη πλοκή και ένα δυνατό μήνυμα για τη διαφορετικότητα.
Γραμμένο από τη Χριστιάνα Μητσικούδη, δημοσιογράφο και παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής για άτομα με αναπηρία «Ριζική Ματιά», εισάγει με ευρηματικό τρόπο την αντιμετώπιση της διαφορετικότητας στον κόσμο των παιδιών.
Δυστυχώς, η παιδική κοινωνία είναι πολλές φορές ιδιαίτερα σκληρή απέναντι στα άτομα που είναι διαφορετικά· ειρωνικά σχόλια, πειράγματα, αποκλεισμοί δεν απουσιάζουν από τη ζωή ατόμων που γεννήθηκαν, έγιναν με κάποιο τρόπο ή επιλέγουν να είναι διαφορετικά. «Το θαύμα των σκύλων» αποδεικνύει ότι η ποικιλία και η διαφορετικότητα έχουν θέση στη ζωή μας, κάνοντάς την πιο όμορφη, φωτεινή και πολύχρωμη.
Ένα συγκινητικό έργο που εμπνέει αισιοδοξία και ελπίδα, για τη συνύπαρξη όλων των ανθρώπων και τη συμβολή του κόσμου των ζώων στην ανθρώπινη ευτυχία.

Ελπίζουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στις 18:00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Οδού Χηλής» (Χηλής 12 και Τριπόλεως, στην Καλαμαριά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας