Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση του Εδεσσαϊκού Θεάτρου για τη θεατρική περίοδο 2014 - 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Εδεσσαϊκό Θέατρο ξεκίνησε δυναμικά τη θεατρική περίοδο 2014-2015 με 3 νέες παραγωγές.

• Πρόκειται για το παραμύθι του Charles Perrault «Ο παπουτσωμένος γάτος» που θα παρουσιαστεί από την Κεντρική Σκηνή στα μέσα Μαρτίου για μαθητές των σχολείων του Νομού μας,
• Η Μουσικοθεατρική παράσταση βασισμένη στην εποχή του Ρεμπέτικου σε κείμενα-επιμέλεια Σοφίας Πετρίδου που θα παρουσιαστεί από την Κεντρική Σκηνή την πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη και το
• «Η δε γυνή να φοβείται τον άντρα» του Γιώργου Τζαβέλλα σε θεατρική διασκευή-σκηνοθεσία Δέσποινας Οτουντζίδου, επίσης από την Κεντρική Σκηνή, έργο που θα παρουσιαστεί αμέσως μετά το Πάσχα.

Παράλληλα ξεκίνησε τη λειτουργία του το θεατρικό εργαστήρι για παιδιά και εφήβους.
Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε συνάντηση γονέων και κηδεμόνων με τη θεατρολόγο κα Χρύσα Αλεξάκη. Τα τμήματα θα λειτουργούν κάθε Σάββατο και ώρα 5.30 στο εντευκτήριο. Οι εγγραφές συνεχίζονται.
Στο ανακαινισμένο εντευκτήριο του συλλόγου μας, Ιων. Δραγούμη 35, θα πραγματοποιούνται συναντήσεις καθ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις νέες παραγωγές του Εδεσσαϊκού Θεάτρου καθημερινά από τις 6 το απόγευμα. Πληροφορίες στο τηλ.6938363911 κα Δέσποινα Οτουντζίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας