Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

Φεστιβάλ Βιβλίου στη Θεσσαλονίκη!!

 6 - 22 Ιουνίου 2014

 Στον αναπλασμένο χώρο της Νέας Παραλίας (από το ύψος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης) επιστρέφει το 33ο Φεστιβάλ Βιβλίου, ανανεωμένο σε νέα περίπτερα και με μεγάλη συμμετοχή εκδοτικών οίκων και φορέων του πολιτισμού, και των γραμμάτων.

 Φέτος το Φεστιβάλ Βιβλίου είναι αφιερωμένο  στον εορτασμό της πόλης ως: «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας  2014». Στη διάρκεια του Φεστιβάλ Βιβλίου θα πραγματοποιηθούν δράσεις σε συνεργασία με την   «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014» συμμετέχοντας με τον τρόπο αυτό και οι εκδότες αλλά και οι επισκέπτες του φεστιβάλ στην πανευρωπαϊκή   γιορτή που διοργανώνει φέτος η Θεσσαλονίκη.
Το Φεστιβάλ Βιβλίουδιοργανώνεται από τον  Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας  και το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης, και τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Πολιτισμού και Μακεδονίας –Θράκης.

 Τα επίσημα εγκαίνια του 33ου Φεστιβάλ Βιβλίου πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 6 Ιουνίου και ώρα 8.30 μ.μ. από τον Υπουργό Μακεδονίας Θράκης κο Θεόδωρο Καράογλου στο χώρο της εξέδρας( δίπλα στο κτίριο του νερού).
 Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν περισσότεροι από 250 εκδότες από όλη τη χώρα.



Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά από τις 18.30 - 23.00
Κυριακές και το πρωί 11 - 13.30 και 18.30 -23.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας