Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Οι Thievery Corporation έρχονται στην Ελλάδα



Τους Thievery Corporation θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει για ακόμη μια φορά το ελληνικό κοινό, το φετινό καλοκαίρι, αφού στο πλαίσιο της περιοδείας τους θα βρεθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για δυο συναυλίες.


Ένα από τα αγαπημένα συγκροτήματα στη χώρα μας, αφού κάθε του συναυλία στην Ελλάδα είναι sold οut, επιστρέφει τον Ιούνιο του 2014, για δυο μοναδικά live, ένα στην Αθήνα, στην Πλατεία Νερού (Ολυμπιακό συκρότημα Φαλήρου) στις 17/06 και ένα στη Θεσσαλονίκη στη Βαβυλωνία του Μύλου στις 18/06.


Στις συναυλίες θα παρουσιάσουν τόσο κομμάτια αγαπημένα από τα προηγούμενα album τους όσο και τραγούδια από το νέο -έβδομο- δίσκο τους που τιτλοφορείται «Saudade» και από το οποίο ήδη ξεχωρίζει το "Depth of my Soul" με τα φωνητικά της Shana Halligan.

Το album «Saudade» κυκλοφορεί από τη δική τους εταιρεία ESL Music, και δανείζεται τον τίτλο του από μία πορτογαλέζικη λέξη που σημαίνει «λαχτάρα για κάτι ή κάποιον που έχει χαθεί, μία απροσδιόριστη μελαγχολία, ή απλώς, την παρουσία της απουσίας». «Το "Saudade" είναι η ουσία ή η αίσθηση της πραγματικής bossa-nova» εξηγεί ο Hilton, ο οποίος ονομάζει «αυτά τα ζεστά, σε ήχους soul, μελαγχολικά φωνητικά» σαν μερικά από τα πιο ελκυστικά στοιχεία της bossa-nova.

Με επιρροές από κλασικούς Βραζιλιάνους ερμηνευτές όπως oι: Antonio Carlos Jobim, Gal Costa, Luis Bonfá σε συνδυασμό με τους: Serge Gainsbourg, Ennio Morricone, και άλλους σύγχρονους καλλιτέχνες όπως η Isabelle Antena (electro-samba), το "Saudade" αποκτά έναν ντελικάτο και παράλληλα αισθαντικό ήχο με τη βοήθεια 12 guest μουσικών.

Tη συναυλία των Thievery Corporation θα ανοίξουν οι Imam Baildi και Boogie Belgique.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα πρώτα 1.000 εισιτήρια των 25 ευρώ για το δίδυμο, Rob Garza και Eric Hilton, έχουν ήδη εξαντληθεί!



Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση:
30 ευρώ
Ταμείο: 35 ευρώ

Σημεία προπώλησης: viva.gr, public.gr, 123tickets.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας