Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Ο Bob Dylan Live στην Ελλάδα

Tο περιμέναμε καιρό και πλέον είναι επίσημο, ο ζωντανός θρύλος της rock έρχεται τον Ιούνιο στη χώρα μας, για δυο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


 Μουσικός, τραγουδιστής, ερμηνευτής, καλλιτέχνης, ποιητής, δημιουργός, αντιδραστικός, πολιτικοποιημένος, διορατικός, επιδραστικός, τροβαδούρος, rock, folk, blues. Ο Βοb Dylan φυσικά και είναι όλα τα παραπάνω και το ελληνικό κοινό του θα έχει την ευκαιρία να τον ακούσει ζωντανά στις 22 και 23 Ιουνίου 2014.

Πρώτος του σταθμός στη χώρα μας η Θεσσαλονίκη όπου το κοινό του εκεί θα έχει την ευκαιρία να τον ακούσει για πρώτη φορά live, στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιουνίου στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, η Αθήνα θα βρίσκεται ήδη σε ρυθμούς... Bob Dylan καθώς την επόμενη ημέρα Δευτέρα 23 Ιουνίου όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στη... Μαλακάσα και στο Terra Vibe Park όπου ο μεγάλος καλλιτέχνης θα συναντήσει ξανά το αθηναϊκό κοινό του.

O Robert Allen Zimmerman (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) γεννημένος πριν από 72 χρόνια στη Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής έρχεται στη χώρα μας στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του «Never Ending Tour».

Με 35 επίσημους δίσκους στο ενεργητικό του ο Dylan συνεχίζει να γράφει μουσική που θα μνημονεύεται για χρόνια, ενώ έχει επηρεάσει αμέτρητους καλλιτέχνες. Ο Ουίλιαμ Μπάροουζ είπε κάποτε πως: «ο Bob είναι ένας άνθρωπος που πήγε στην κόλαση και γύρισε για να μας πει τι είδε εκεί.», ενώ ο Τομ Γουέιτς από την άλλη θεωρεί ότι: «Ο Bob Dylan είναι ένας πλανήτης προς εξερεύνηση. Είναι δάσκαλος, αν θέλεις να γράψεις τραγούδια δεν υπάρχει άλλος καλύτερος να ακούσεις. Είναι η πηγή τόσων και τόσων πραγμάτων, κουβαλάει μεγάλη ιστορία στους ώμους του. Πολλές φορές νιώθεις πως εσύ είσαι εκτεθειμένος απέναντι του, έχεις την αλλόκοτη αίσθηση ότι υπάρχει πολύ παρελθόν μέσα του. Αλλά και πολύ μέλλον επίσης.»



Η προπώληση ξεκινά την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Τιμές Εισιτηρίων

Προπώληση:
Τα πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 33 ευρώ
Μετά την εξάντληση τους θα στοιχίζουν 36 ευρώ
Στο τελικό στάδιο της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 39 ευρώ

Ταμείο: 39 ευρώ

Σημεία Προπώλησης Θεσσαλονίκη:
Ticket House (Νέο Κατάστημα), Πλ. Αριστοτέλους 5
Music Land, Μητροπόλεως 102, Τηλ.: 2310 264 880
Stereodisc, Αριστοτέλους 4, τηλ.: 2310 262 912

Σημεία Προπώλησης Αθήνα:
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210 3801464

OnlineSales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

Λιμάνι Θεσσαλονίκης, Ναυάρχου Βότση 4
Terra Vibe Park, 37ο χλμ. Αθηνών-Λαμίας (είσοδος στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Λαμία), Μαλακάσα
Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00 - Ώρα Έναρξης στις 21:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας