Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Δεύτερη κλήση του έφηβου ποδοσφαιριστή από την Manchester United

Φαίνεται ότι οι ευχές των καθηγητών και  συμμαθητών του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών , "έπιασαν τόπο" για τον νεαρό ποδοσφαιριστή από τις Αμπελιές  Τόσιο Κωνσταντίνο, ο οποίος κλήθηκε- για δεύτερη φορά - χθές από την  MANCHESTER UNITED για να δοκιμαστεί στα τελικά δοκιμαστικά της  το καλοκαίρι και πιθανότατα, να ενταχθεί στο δυναμικό της Ακαδημίας της λαοφιλούς αγγλικής ομάδας!.

Το χαρμόσυνο τηλεφώνημα έγινε χθές το πρωί και ενθουσίασε τον μαθητή του 3ου Γυμνασίου, ο οποίος πνίγηκε στις αγκαλιές και στα συγχαρητήρια συμμαθητών του.
Στο γραφείο του Συλλόγου Διδασκόντων , ακολούθησε μια σεμνή τελετή  όπου η Διεύθυνση και οι καθηγητές τον τίμησαν  για την διάκρισή του αυτή χαρίζοντάς του συμβολικά μια ποδοσφαιρική μπάλα, με τις υπογραφές τους, για να κοσμεί το δωμάτιό του στην Αγγλία και να του υπενθυμίζει την υποστήριξη  και αγάπη όλου του σχολείου.
Σημειώνεται ότι ο ταλαντούχος νεαρός δοκιμάστηκε το διάστημα από 16 έως 19 Φεβρουαρίου στο Μάντσεστερ,σε δοκιμαστικά τράιαλς, μαζί με δεκάδες παιδιά από όλο τον κόσμο, όπου άφησε , απ΄ότι φάνηκε με τη χθεσινή επιλογή του , άριστες εντυπώσεις...


Πηγή: Πέλλα Δώθε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας