Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

3ο ΓΕ.Λ. Γιαννιτσών: Ταινία μικρού μήκους για το Cyber Bullying

Οι μαθητές του Β4 του 3ου ΓΕ.Λ. Γιαννιτσών "Αικατερίνη Βαρελά", δημιούργησαν πριν από λίγες μέρες μια ταινία μικρού μήκους για το Cyber Bullying!
Ο μαθητής, Γιάννης Κετίκογλου, που επιμελήθηκε το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας μίλησε στο blog μας:
 Τη συγκεκριμένη ταινία μικρού μήκους την δημιουργήσαμε στα πλαίσια του μαθήματος επιλογής "Εφαρμογές Υπολογιστών" για τον 4ο Παννελήνιο Διαγωνισμό Ταινιών μικρού μήκους που λαμβάνει μέρος στην Δράμα. Την ιδέα την είχαμε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία ανέλαβα ο ίδιος, ενώ με τη μουσική επένδυση ασχολήθηκε η Κοζάρη Μαρία. Φυσικά τα παιδιά τα οποία έπαιξαν είναι οι Καβάλη Κατερίνα, Καραογλανίδης Αβραάμ, Κελέση Αναστασία, Κοζάρη Μαρία, Κουσίδου Γεωργία, Ιωάννου Μαρία και η Ιωαννίδου Ζωή. Τη λήψη των σκηνών έκαναν οι Ίτσκου Γιούλη και Κρούσιαρλης Γρηγόρης, ενώ το μοντάζ ανέλαβε ο Χρήστος Ηλιόπουλος. Υπεύθυνη καθηγήτρια είναι η κ. Δέσποινα Αναργυρίδου.

Στην ερώτηση που του έγινε πόσο καιρό χρειάστηκαν για την ολοκλήρωση της ταινίας απαντά:

Ομολογώ πως δε μας πήρε πολύ καιρό. Μέσα σε 3 μέρες είχαμε ολοκληρώσει κιόλας τις λήψεις μας με μεγάλη επιτυχία. Ο λόγος είναι ολοφάνερος πιστεύω. Είχαμε στόχο να παρουσιάσουμε μια αξιόλογη ταινία.


Στη συνέχεια συμπληρώνει:

Θεωρώ σημαντικό ν' αναφερθεί διότι το Bullynig είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί χιλιάδες εφήβους. Αυτό δεν πρέπει κάπως να σταματήσει; Έτσι και εμείς θέλουμε να προβάλουμε τις συνέπειες αυτού, μήπως και οι θύτες σταματήσουν να παρενοχλούν μ' αυτό τον αισχρό τρόπο εμάς... τους εφήβους!







Κυριάκος Θεοδοσίου




Δείτε τη μίνι ταινία "Αγωνίσου":



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας