Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Αγώνας Προσανατολισμού στην Έδεσσα: Ένα άθλημα που δεν χρειάζεται "αθλητές"

 Με επιτυχία διεξάχθηκε ο αγώνας προσανατολισμού, «Μη χάνεις τον προσανατολισμό σου»,  στην Έδεσσα που διοργανώθηκε από το Κέντρο Πρόληψης «Όραμα» την Παρασκευή 26 Ιουνίου.

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ελένη Βιτάλη και Γλυκερία τον Αύγουστο ζωντανά στην Αριδαία!



Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, δυο πολύ μεγάλες ερμηνεύτριες της Ελληνικής μουσικής σκηνής πρόκειται να παρευρεθούν προσεχώς στην περιοχή μας για να δώσουν από κοινού μια μοναδική συναυλία για τους πολυάριθμους θαυμαστές τους.

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην Έδεσσα

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Ιουνίου η Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην αίθουσα της Νομαρχίας Πέλλας από το Σύλλογο Φροντιστών Κιλκίς-Πέλλας.

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Τι θα συμβεί στις 30 Ιουνίου, που δεν έχει ξαναγίνει από το 1972 έως σήμερα;


 Σύμφωνα με το International Earth Rotation and Reference Systems Service, ο Ιούνιος του 2015 θα είναι κατά 1 δευτερόλεπτο μεγαλύτερος από κάθε άλλον αντίστοιχο μήνα από το 1972 και έπειτα.
 Το φαινόμενο αυτό δεν θα επηρεάσει σχεδόν καθόλου την καθημερινότητά μας, όμως, θα προκαλέσει ενδεχομένως κάποιο μπέρδεμα στα ημερολόγια των ηλεκτρονικών υπολογιστών και smartphones.


Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Θεατρική Παράσταση «Πρότυπος Οίκος Αντοχής» ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία από τα Γιαννιτσά!



Όπως πρώτη σας αποκάλυψε η εκπομπή της Πέλλα τηλεόρασης «Νεανικά»,  η νέα θεατρική παράσταση του Χάρη Ρώμα «Πρότυπος Οίκος Αντοχής» μετά από την πολύ επιτυχημένη της σεζόν στο Θέατρο Ακάδημος στην Αθήνα, ετοιμάζει τις βαλίτσες της και σύντομα βγαίνει σε καλοκαιρινή περιοδεία.

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ του "Νεανικά": Η νέα κωμωδία του Χάρη Ρώμα θα κάνει περιοδεία!

Η εκπομπή "Νεανικά" από την πρώτη κιόλας μέρα προβολής της έκανε εμφανή την παρουσία της στα τηλεοπτικά δρώμενα, αφού τ' αποκλειστικά θέματά της είναι πολλά!

Δείτε τα "Νεανικά" του Σαββάτου

Για άλλο ένα Σάββατο τα "Νεανικά" και ο Κυριάκος Θεοδοσίου μας κράτησαν μία ευχάριστη συντροφιά με φρέσκα θέματα!