Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014

Απίστευτο: Ανταλλάσσει το σπίτι του με ένα... iPhone 6!

Η «τρέλα» για την απόκτηση του νέου iPhone 6 είναι γνωστή, αφού μόλις κυκλοφόρησε εκατομμύρια κόσμου έτρεξαν να το αποκτήσουν! Αυτή την φορά όμως το φως της δημοσιότητας είδε μια ακόμα ιστορία «παράνοιας»… ένας αμερικανός στο Ντιτρόιτ  πουλάει το σπίτι του με αντίτιμο ένα... iphone 6!
Μάλιστα έχει αναρτηθεί από μεσιτικό γραφείο η αγγελία για την πώληση του διώροφου αποικιακού τύπου οικήματός του που είναι χτισμένο με τούβλα στην ανατολική πλευρά της περιοχής. Αυτό που ζητάει ως αντάλλαγμα είναι ένα iPhone 6 ή με ένα 32gb iPad!!! 


Πρόκειται για ένα διώροφο σπίτι που έχει συνολικό εμβαδόν περίπου 800 τετραγωνικά μέτρα διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο λουτρό και ένα μικρότερο WC ένα ολοκληρωμένο υπόγειο και γκαράζ για δύο αυτοκίνητα.

Αυτή είναι η αγγελία του σπιτιού 


Να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης σπιτιού αρχικά ζητούσε 5.000 δολάρια για το σπίτι αλλά μετά από αρκετούς μήνες χωρίς να έχει βρεθεί κάποιος πιθανός αγοραστής άρχισε να ρίχνει πολύ τον «πήχη της τιμής».

Τον περασμένο Ιούλιο και τον Αύγουστο η τιμή που ζητούσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έπεσε στα 1.000 δολάρια αλλά και πάλι δεν υπήρξε ενδιαφερόμενος αγοραστής. Πλέον ο ιδιοκτήτης θεωρεί καλή συμφωνία την ανταλλαγή του διώροφου με ένα iPhone.

Ουσιαστικά σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που ζει μόνιμα στο εξωτερικό θέλει απλώς να το «ξεφορτωθεί» καθώς χρωστάει περισσότερα από 6.000 δολάρια σε φόρους ακίνητης περιουσίας.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιό σας